Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Panouri Fotovoltaice

Durabilitate ridicata. Designul multi-bar reduce riscul de microfisurare a celulei.

Densitate mare de putere. Eficienta ridicata de conversie si putere mai mare pe mp.

Testate in conformitate cu standardul IEC62804, modulele Yingli au demonstrat rezistenta impotriva DIP (degradare indusa de potential).

Celule mai mari cu performanțe mai bune. O ușoară creștere a dimensiunii celulelor, mărește performanța celor mai noi module în medie cu șase  procente.

Policristaline: Panourile fotovoltaice policristaline au avantajul ca pretul de achizitie este mai scazut decat al celor monocristaline, dar in acelasi timp prezinta urmatoarele dezavantaje: degradare mai accentuata in cazul atingerilor unor temperaturi ridicate si o eficienta pe celula mai mica (rezulta ca este necesar o suprafata mai mare de montaj pentru acceeasi putere instalata).

Monocristaline: Panourile fotovoltaice monocristaline au avantajul ca au o eficienta mai mare pe celula si prezinta si o degradare mai mica in cazul atingerii unor temperaturi ridcate, dezavantajul principal il reprezinta pretul de achizitie mai ridicat

Monocristaline Half Cell: Panourile fotovoltaice Half Cell prezinta avantajul ca suprafata panoului este impartita in doua arii, ceea ce prezinta un mare avantaj in cazul in care panourile sunt umbrite partial creste productivitatea  acestora. De asemenea randamentul celulelor ce alcatuiesc aceste panouri sunt cele mai ridicate. Dezavantajul acestor unitati este prezentat de pretul de achizitie care este mai ridicat.